Skip to main content

Gump en cultuurverandering

Wij geloven dat cultuurverandering begint bij de mensen in de organisatie. Hiervoor zijn authentieke leiders nodig die zich inzetten om hun kracht, vaardigheden en visie te ontwikkelen. Het vereist dat zelfs degenen die zichzelf niet als leiders zien, zullen erkennen dat iedereen een leider is. Hetzij met een formele al dan niet informele rol. Het vereist dat mensen zich bewust worden van hoe krachtig ze zijn en kunnen zijn op het werk, thuis en in de wereld om hen heen. Kortom, de manier om een ​​krachtige cultuurverandering te creëren, is door de kracht van leiderschap aan te wakkeren in ieder mens van de organisatie.

Gump voor bedrijven

Iedere samenwerking is voor ons anders. We hebben geen kant-en-klare oplossingen of stappenplannen. Samen met jou kijken wij wat nodig is voor een succesvolle cultuurverandering. Bij Gump gaan cultuurverandering en persoonlijk leiderschap hand in hand. Waar medewerkers en teams bloeien, floreert de organisatie. Maar hoe kunnen organisaties en medewerkers hun potentieel en leiderschap zo inzetten dat het vermogen volledig wordt benut en gezamenlijk de cultuurverandering wordt gerealiseerd?

We gaan op zoek naar antwoorden en zetten die om naar de praktijk. We slaan een brug tussen talent en praktische doelen. We helpen verder. Stapsgewijs, met plezier en op weg naar een mooi resultaat. Typische vragen die aan ons worden gesteld en waar wij energie van krijgen zijn:

  • Hoe weet je waar je talent is? Iedereen heeft bepaalde talenten, maar worden deze ook ingezet? En hoe benut je dit ten volle?
  • Hoe kan ik – als werkgever – in onzekere tijden van waarschijnlijke krimp, toch blijven groeien?
  • Wat kunnen we betekenen voor mogelijk ‘kwetsbare groepen’? Functies of afdelingen waarvan we weten dat het werk in de toekomst drastisch verandert, of waar minder behoefte aan is.

Met Gump werk je aan cultuurverandering door middel van bevlogen medewerkers die weten wie ze zijn en wat ze willen. We ontwikkelen krachtige leiders die in staat zijn teams te laten groeien. Zo creëren we succesvolle cultuurverandering en dynamische en flexibele organisaties.