Skip to main content

New man on board, welkom Gijsbert Bary! Na 16 jaar bij ABN Amro maakt hij werk van zijn verander ambities door bij Gump te starten. Gijs brengt Gump een grote dosis positieve energie, een just-do-it mentaliteit én een hoop praktijkervaring. Waarom Gijs voor Gump koos en Gump voor Gijs? En wat Gijs eigenzinnig maakt? Lees het in dit interview!

Hoi Gijsbert, welkom bij het Gump team! Waar kom je vandaan?

Uit een warm gezin met betrokken ouders en 3 jongere zusjes en broertjes. We woonden eerst in Voorschoten en vanaf mijn 13e in Maastricht. Ik ben opgegroeid met honden, hockey, buiten spelen en veel jeugdkampen.

Actief en buiten, een duidelijke match met Gump. Waarom heb jij voor Gump gekozen én waarom heeft Gump voor jou gekozen?

Na 16 jaar met heel veel plezier voor ABN Amro gewerkt te hebben, wilde ik graag een totaal andere ondernemers omgeving ervaren. Bij ABN zat ik in het talent programma van Gump. Gump’s visie, werkwijze en mensen maakten een dusdanige indruk op mij dat ik merkte dat dit perfect paste bij mijn veranderambities. 

Gump heeft voor mij gekozen omdat ik als voormalig HR directeur goed weet hoe je een strategie naar de praktijk brengt en wat dit vraagt van leiderschap. Ik snap waar managementteams en managers tegenaan lopen en kan ze vanuit mijn praktijkervaring daarin goed begeleiden.

Met Gump streven we naar eigenzinnigheid. Wat maakt jou eigenzinnig?

Dat ik de keuzes in mijn leven en werk altijd vanuit mijn gevoel heb gemaakt. Ik probeer echt keuzes te maken op basis van mijzelf en minder te volgen wat anderen van mij verwachten. Verder ben ik bijna altijd vrolijk en positief en voelt dit ook oprecht zo. Met deze houding lukt het me om veel dingen in beweging te krijgen.

Beweging dus. Waar beweegt Gump naartoe met jou erbij? Wat van Gijs gaan we in Gump terugzien?

Nog meer mensen en bedrijven bereiken met onze visie en werkwijze. Vanuit mij ga je zeker enthousiasme en een hoop lol zien. Ik wil echt samen resultaten bereiken en doe dat met een just-do-it mentaliteit.

En waar ga jij naar toe, welke moedige doelen heb jij gesteld?

Ik ben eigenlijk al best trots op het moedige doel dat ik net gerealiseerd heb en dat is starten bij Gump… 😉 Verder wil ik heel graag langer dan 30seconden op een surfplank kunnen blijven staan. Daarom heb ik de komende 100 dagen als doel gezet om minstens 2x per maand de golven op te zoeken.

Wat tof! De laatste vraag… hoe maak jij op dit moment bewust werk van leven?

Door hier iedere dag opnieuw kleine stapjes in te zetten. Ik voer gesprekken met aandacht en geniet van momenten met mijn gezin en vrienden. Ook reflecteer ik regelmatig op wat goed voelt. Ook help ik mensen om mij heen, indien gewenst, door te luisteren, vragen te stellen en ideeën aan te reiken. 

Leave a Reply