Skip to main content

New kid on the block! Sanne is de nieuwste aanwinst van het Gump kernteam. Wat zijn wij blij dat zij werk wil maken van haar leven bij Gump. Haar passie voor natuur, duurzaamheid en persoonlijk leiderschap is een perfecte match met Gump. Nieuwgierig naar Sanne? Lees dan snel verder!

Hoi Sanne, welkom bij het Gump team! Waar kom je vandaan?
Uit een ontdekkingstijd! Na het afstuderen van mijn master Sustainable Business nam ik tijd om te ontdekken wat voor werk bij mij zou passen. Eigenlijk best wel op de Gump wijze: ik nam mijn talenten, waarden en missie onder de loep. Toen ik Gump mailde met een open sollicitatie kwam ik uit een zomer vol uitdagingen: een solo fietstocht naar de Middellandse zee en lange trekking op Corsica! Zo begon ik vol energie aan weer een nieuwe uitdaging: Gump.

Inderdaad een ontdekkingstocht. Wie in je leven heeft je geholpen om te worden wie je bent? Welke namen schieten direct naar boven?
Ten eerste mijn ouders, die me altijd hebben gesupport in alle avontuurlijke ideeën die ik had. Zelfs toen ik 35 dagen zonder bereik de Atlantische oceaan over wilde zeilen. Ook mijn vriend Jordi heeft een groot aandeel. Als muzikant inspireert hij me om mijn eigen passie achterna te gaan. Mijn hechte groep van vriendinnen gaven me de veiligheid om mijn sociale vaardigheden te ontwikkelen, maar vooral ook om mezelf te zijn. Nu 13 jaar later zijn we 13 compleet verschillende jonge vrouwen, en mag iedereen er zijn.

Welk moment van de eerste maanden bij Gump springt er voor jou uit?
Op een gemakkelijke eerste plek staat de tweedaagse op de Veluwe! Ik was nog geen maand bij Gump, maar werd direct als volledig en volwaardig teamlid van Gump opgenomen. Ik voelde me thuis in de “alternatieve” werkvormen die we deden en was blij verrast met de kwetsbaarheid en openheid van iedereen. Een bijzondere manier om iedereen én Gump te leren kennen. Wat een mooi team om onderdeel van te zijn!

Wat fijn om te horen dat je zo goed geland bent. Wat wil je graag brengen of toevoegen aan het Gump team?
Enthousiasme en actiegerichtheid. Als we een beslissing hebben genomen sta ik te popelen om te beginnen. Mijn enthousiasme en optimisme brengt een fijne sfeer in zowel het team als in de groepen. Verder wil ik graag mijn achtergrond in duurzaamheid en liefde voor de natuur nog meer in Gump integreren. Mijn communicatieve skills ga ik zowel online als in onze programma’s inzetten.

Leuk! En stel je mag een ideale werkdag omschrijven die in de toekomst gaat plaatsvinden. Hoe zou die er voor jou uitzien?
Deze begint in een tentje in de bergen tijdens een Gump Persoonlijk Leiderschap programma – trekking versie. Ik word iets eerder wakker dan de groep en zet thee terwijl ik de zon zie opkomen en de dag doorneem met mijn collega. We zijn de hele dag actief buiten, heerlijk! De dag vult zich met wandelen, inzichtelijke oefeningen, verdiepende gesprekken en genieten van de natuur. ‘s Avonds een welverdiende maaltijd en kijken naar de sterren en de dag is meer dan compleet.

Wat een mooi en helder beeld Sanne! En als laatst; hoe maak jij op dit moment werk van je leven?
Door eerst stil te staan, te reflecteren en te voelen wat ik wil in mijn leven. Om vervolgens op basis daarvan actiegericht te werk te gaan. Ik ben graag actief en sport veel, zorg voor een wekelijkse portie natuur en omring me met beide het liefst met vrienden en familie. Verder houd ik van uitdagingen! Zo staat mijn eerste marathon gepland in mei en trek ik deze zomer als hiking gids door de bergen. Mijn eerste programma faciliteren bij Gump is ook een van mijn doelen. Verder voed ik mijn leergierigheid in een Persoonlijk Leiderschap coach opleiding en volg ik momenteel een borstcrawlcursus.

Leave a Reply