Skip to main content
Benieuwd naar wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Neem hier contact met ons op.

Loopbaan begeleiding met Gump

Met loopbaan begeleiding via Gump wordt je geholpen met het vinden van een baan, maar niet bij het zoeken van een baan. Zoeken helpt pas als je weet waar je naar op zoek bent. Met Gump ga je aan de slag jouw zelfkennis te vergroten en je potentie te benutten. Door de juiste vragen te stellen en te luisteren komen we samen tot jouw talenten, vaardigheden en kwaliteiten. Gump zorgt ervoor dat je op het gebied van persoonlijke ontwikkeling eruit haalt wat er altijd al in zat. Jij spant je hiervoor in en Gump spoort je aan. Wij zijn vastberaden én relativerend. Wij zijn er om je voor te bereiden op het vervolgen van je loopbaan nadat je eerst tot je eigen kern bent gekomen.

Loopbaan begeleiding en persoonlijke ontwikkeling

Met het programma loopbaan begeleiding van Gump gaan we uit van jouw kracht. Wanneer je bewust wordt van jouw potentie kan je pas echt bewuste keuzes maken over jouw volgende stap. Dat vraagt tijd en aandacht voor reflectie en tegelijkertijd om in actie te komen. Wij garanderen dat dit programma jou verder gaat helpen in het vinden van een werkbestemming waar jij kunt excelleren.

Voor jezelf beginnen

Ons programma loopbaan begeleiding is hiernaast zeker ook geschikt als je aan het nadenken bent over het starten of beginnen van een eigen onderneming. Gump neemt je namelijk mee op onderzoek naar je kern, je ambities, je waardes en je dromen. Samen gaan we op zoek naar antwoorden op de vragen in het leven die voor jou belangrijk zijn. Zodat jij er alles uit kunt halen wat erin zit. Maar dit doen we niet met een kant-en-klaar stappenplan, omdat iedereen uniek en ons volledige aandacht verdient. Gump pampert niet, maar daagt jou uit!

Maak kennis met Gump

Ben je nieuwsgierig geworden naar een van onze outplacement programma’s? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een kennismakingsgesprek.