Skip to main content

Een keuze maken voor dit programma in tijden van COVID-19, we begrijpen dat het vragen oproept. Onderstaand vind je de antwoorden op veel gestelde vragen. Toch nog onduidelijkheden? Neem gerust contact op.

Waarom dit programma in tijden van COVID-19?

COVID-19 heeft ontzettend veel impact op de samenleving. Toch ligt er ook een kans in deze periode. Door de inperking van je sociale kringen is er meer tijd. Pak die ruimte om je leven onder de loep te nemen. Juist in deze periode is het vormen van je toekomst, zakelijk en privé, het uitgelezen moment.

Welke maatregelen hanteren we ten aanzien van COVID-19?

De RIVM corona-maatregelen zijn leidend in het ontwerp van het programma: 1,5 meter afstand houden, overnachten in een 1-persoonskamer en zoveel mogelijk werken in de buitenlucht.

Wanneer gaat het programma niet door?

Als de horeca gesloten is vanwege COVID-19. Wij vinden het belangrijk om, tussen de wandelingen door, het comfort van een plek binnen te kunnen bieden. Het programma is outdoor en in-touch, online is dus geen optie. De kracht van face-to-face contact, in beweging en buiten in de natuur zijn, dáár geloven wij in. Alleen op deze manier kunnen we de kwaliteit en aandacht geven die iedere deelnemer verdient.

Worden etappes bij uitval opnieuw ingepland?

Het programma bestaat uit drie etappes. Mocht de eerste etappe niet doorgaan, dan verschuift deze etappe naar de data van etappe 2. Hetzelfde geldt voor de verschuiving van etappe 2 naar etappe 3. Voor de derde etappe zullen we vervolgens, in overleg met de deelnemers, nieuwe data vastleggen.

Leave a Reply