Skip to main content

Doorlooptijd 2 x 100 dagen

Persoonlijk intake

Kennismaken met elkaar en verdiepen in jouw vraagstuk, gewenste ontwikkeling en behoeftes.

In 100 dagen … (3 etappes – elke maand 1 etappe)
Etappe 1

Waar kom ik vandaan en waar wil ik naar toe? 3 dagen en 2 nachten: Ommen – Holten (43 km)

Etappe 2

Een krachtige mindset voor nu en richting de toekomst. 2 dagen en 1 nacht: Millingen aan de Rijn – Gennip (15 – 20 km)

Etappe 3

De brug maken tussen richting bepalen en tot uitvoering komen. 2 dagen en 1 nacht: Sittard – Sint Pietersberg in Maastricht (15 – 20 km)

Na 100 dagen…

Afsluitend diner om de eerste successen met elkaar te vieren. 0,5 dag

€ 4950-, excl. btw*

Optioneel:

Aansluitend op het programma is er 1-op-1 coaching mogelijk, gericht op extra sparring en reflectie om de koers vast te houden en de energie en motivatie blijvend te activeren. Dit is geen onderdeel van de expeditie. Op basis van eigen behoefte kan dit toegevoegd worden.

Disclaimer (geen survivaltocht):

We gebruiken de natuur, het buiten zijn en wandelen als middel om te komen tot extra verdieping, inspiratie en nieuwe inzichten. Het fysieke aspect is geen doel op zich. Tijdens de expedities wordt je zoveel mogelijk ver- en ontzorgt. Je kunt aan het programma mee doen met een normale lichamelijke conditie. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Werkgroepen:

We werken altijd met twee begeleiders en twee home groups. Een home group bestaat uit maximaal 8 personen. Dit is jouw basis en hiermee zoek je de verdieping op. Daarnaast werk je ook in de grotere groep voor verdere inspiratie en vergroten van je netwerk.

Leave a Reply