Skip to main content
Benieuwd naar wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Neem hier contact met ons op.

Traject outplacement

Een outplacement traject is niet zielig, maar vooral een kans. Met Gump ga je aan de slag jouw zelfkennis te vergroten en je potentie te benutten. Door de juiste vragen te stellen en te luisteren komen we samen tot jouw talenten, vaardigheden en kwaliteiten. Gump zorgt ervoor dat je op het gebied van persoonlijke ontwikkeling eruit haalt wat er altijd al in zat. Jij spant je hiervoor in en Gump spoort je aan. Wij zijn vastberaden én relativerend. Wij helpen je met het vinden van een nieuwe baan, maar wij helpen je niet bij het zoeken van een nieuwe baan. Wij zijn er om je voor te bereiden op het gesprek nadat je eerst tot je eigen kern bent gekomen.

Outplacement en persoonlijke ontwikkeling

Met het outplacement programma van Gump gaan we uit van jouw kracht. Wanneer je bewust wordt van jouw potentie kan je pas echt bewuste keuzes maken over jouw volgende stap. Dat vraagt tijd en aandacht voor reflectie en tegelijkertijd om in actie te komen. Wij garanderen dat dit programma jou verder gaat helpen in het vinden van een werkbestemming waar jij kunt excelleren.

Voor jezelf beginnen

Ons outplacement programma is zeker ook geschikt als je nadenkt over het starten of overnemen van een eigen onderneming. Gump neemt je mee op onderzoek naar je kern, je ambities, je waardes, je wensen en je dromen. Samen gaan we op zoek naar antwoorden op de vragen in het leven die voor jou belangrijk zijn. Zodat jij er alles uit kunt halen wat erin zit. Maar dit doen we niet met een kant-en-klaar stappenplan. Samen komen wij uit op een geschikt plan oor jou. Gump pampert niet, maar daagt jou uit!

Maak kennis met Gump

Ben je na het lezen deze informatie nieuwsgierig geworden naar een van onze outplacement programma’s? Neem dan direct contact met ons op voor het plannen van een kennismakingsgesprek.