Skip to main content
De eerste stap is een kennismakingsgesprek! Laat hier je gegevens achter, wij nemen contact met jou op.

Waarom focussen op persoonlijk leiderschap?

Persoonlijk leiderschap draait volledig om jouw kracht, potentie en invloed zo volledig mogelijk te benutten. Na onze op maat gemaakte training zal je als leidinggevende sterker in je schoenen staan en je zelfverzekerd voelen. Gump helpt jouw organisatie om het persoonlijk leiderschap van leidinggevende te vergroten en richting te geven. Door de juiste vragen te stellen kom je achter je eigen drijfveren, jouw talenten, kwaliteiten en ambities. Gump helpt jou bij het maken van onderbouwde keuzes zodat je je eigen kwaliteiten optimaal kunt benutten in het dagelijks leven. Hierdoor krijg je meer energie, tijd en kan je eindelijk de persoon zijn die je altijd al bent geweest.

Persoonlijk leiderschap op reis

Ons persoonlijk leiderschap traject is letterlijk en figuurlijk een reis. Het vergt aandacht, energie en moed om opnieuw koers te bepalen en echte keuzes te maken. Maak je eerste keuze door met Gump in actie te komen. Wij weten dat het niet meevalt om tot de kern te komen. Dat lukt niet in een zaaltje van een conferentieoord of hotel. Daarom gaan we in dit persoonlijk leiderschap programma naar buiten, de natuur in! We gebruiken de natuur om tot extra verdieping en nieuwe inzichten te komen. Want natuur en beweging zijn vaak belangrijke inspiratie- en energiebronnen. Tussen de etappes door en tijdens je zelfstandige reis staan de begeleiders van Gump altijd voor je klaar als je behoefte hebt om te sparren.

Gump voor bedrijven: persoonlijk leiderschap

Bij Gump gaan persoonlijk leiderschap en organisatieontwikkeling hand in hand. Voor bedrijven is het vaak een uitdaging om te anticiperen op alle veranderingen in de omgeving. En met onze training persoonlijk leiderschap werken wij aan bevlogen medewerkers of ontwikkelen wij krachtige leidinggevenden. De oplossing is eigenlijk simpel: een organisatie in beweging. Door het hebben van een dynamische organisatie wordt persoonlijk leiderschap gestimuleerd. Wij gaan net een stap verder dan een workshop of persoonlijk budget. Wij helpen bedrijven en organisaties door eveneens te kijken naar barrières en versnellers om tot een dynamische organisatie te komen.

Benieuwd wat Gump voor jouw organisatie kan betekenen? Maak kennis!