Skip to main content
Onze eerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Gump voor jou

Persoonlijke ontwikkeling legt de basis voor je eigen geluk en eigen succes. Het kan namelijk best zo zijn dat je tot stilstand bent gekomen en/of dat je een duwtje in de rug nodig hebt om weer verder te kunnen gaan. Tijdens ons programma persoonlijke ontwikkeling pak jij zelf de regie over jouw talent, energie en tijd. Je gaat zélf op onderzoek uit naar wie je bent, wat je wilt, je overtuigingen en hoe je jouw ambities en dromen kunt waarmaken. Wij geven je handvatten en concrete acties, maar verwacht geen kant-en-klaar stappenplan. De mate van je succes hangt natuurlijk af van je eigen inzet.

Waarom een training persoonlijke ontwikkeling bij Gump?

GUMP is out there! Letterlijk en figuurlijk. Wij weten dat het niet meevalt om op het gebied van persoonlijke ontwikkeling tot de kern te komen. Dat lukt niet in een zaaltje van een conferentieoord of hotel. Daarom gaan we naar buiten, de natuur in! We gebruiken de natuur om tot extra verdieping en nieuwe inzichten te komen. Want natuur en beweging zijn vaak belangrijke inspiratie- en energiebronnen.

In een groep van maximaal acht deelnemers en één of meerdere van onze coaches loop je samen een aantal stukken van het Pieterpad. Daarbij bieden we comfort én confrontatie – omdat groei vaak in de grenzen te vinden is. Je kunt aan het programma mee doen met een normale lichamelijke conditie. Het fysieke aspect is namelijk geen doel op zich. Alleen op mentaal niveau vragen we het uiterste van je. Ben je nieuwsgierig, heb je lef en wil je gaan ontdekken?

De voordelen van Gump:

  • Persoonlijke aandacht
  • Positieve energie en fun
  • Niet goed, geld terug
  • Geven en nemen
  • Uitdaging

Maak kennis met Gump.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze persoonlijke ontwikkeling training? Heb je lef én ben je op zoek naar antwoorden op vragen die belangrijk voor je zijn? Neem dan direct contact met ons op voor het plannen van een afspraak.