Skip to main content
Nieuwsgierig geworden naar ons programma? Neem hier contact met ons op.

Wat is talent ontwikkeling?

Talent ontwikkeling is een begrip die we steeds vaker horen op de werkvloer. Talent ontwikkeling houdt in dat de talenten en vaardigheden in de organisatie, teams en mens worden geïdentificeerd en waarna er stapsgewijs een plan wordt ontwikkelend waarin duidelijk wordt hoe jouw talenten volledig kunnen worden benut ten goede van een organisatie.

Talent ontwikkeling met Gump

Ben jij tevreden met je werk, de werkdruk en dagelijkse routine? Dan pas je in de categorie ‘tevreden medewerkers’ en dat is jammer. Gump helpt organisaties om van zijn medewerkers juist bevlogen medewerkers te maken. Hierbij staat je eigen regie nemen centraal. Dit doe je door zelf na te denken over je ontwikkeling, werk en toekomst. Dit kan in de praktijk een programma zijn voor een afdeling, maar het kan ook een mix zijn van medewerkers en/of leidinggevenden. Uiteindelijk komt dit tot uiting in een persoonlijk leiderschap programma of een talent ontwikkeling programma.

De Gump principes

  • Vertrouwen als basis – Alleen als er wederzijds vertrouwen en commitment is, ontstaat er iets moois.
  • Positieve energie – We creëren momenten waarop we lachen, leren en experimenteren.
  • Kracht van vragen – Wij werken vanuit de kracht van vragen stellen en ervaring, niet vanuit kant-en-klare oplossingen of docentschap.
  • Persoonlijke ontwikkeling binnen de context – Je neemt jezelf mee en tegelijk ook je gehele speelveld/omgeving.
  • Diepgaande impact – Alleen een goed gevoel aan het eind is niet voldoende, we meten daarom ook de effecten van al onze programma’s.

Maak kennis met Gump

Benieuwd wat Gump voor jouw organisatie kan betekenen? Maak kennis!