Skip to main content
Als je interesse hebt in een training persoonlijke ontwikkeling laat je hier je gegevens achter. Wij nemen contact met jou op!

Gump: training persoonlijke ontwikkeling

Onze training persoonlijke ontwikkeling is opgezet voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen. Dit kan op het gebied van je werk zijn maar bijvoorbeeld ook in je privéleven. Heb je bijvoorbeeld het gevoel dat jouw kwaliteiten en talenten niet volledig tot hun rechtkomen? En heb je een bepaalde doelen of dromen die je wilt realiseren maar weet je niet hoe? In onze training persoonlijke ontwikkeling krijg je nieuwe inzichten en bieden wij je handvatten mét concrete acties waarmee je in het dagelijks leven direct aan de slag kunt. Om het beste resultaat uit onze training te halen ben je bereid om kritisch naar jezelf te kijken. Het succes van onze trainingen hangt namelijk af van je eigen inzet.

De Gump aanpak

Jouw op maat gemaakte training persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Daarom willen wij dat je zelf de regie pakt over jouw tijd, energie en talent. Je hoeft van ons geen kant-en-klaar stappenplan te verwachten maar wel onze volledige aandacht en ervaring. Dit leidt vaak tot oneindig veel mooie momenten met elkaar, welke soms ook met vlagen confronterend zullen zijn. Wij verwachten dat je kritisch naar jezelf kunt kijken. Het programma vergt ook jouw aandacht, energie en vooral moed om een nieuwe en onbekende koers te bepalen en deze richting vast te houden.

  • Niet helpen – wel versterken.
  • Niet nonchalant – wel relativerend.
  • Niet troostend – wel betrokken.
  • Geen beproeving – wel een beleving.
  • Maak werk van leven.

De voordelen van Gump:

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze training persoonlijke ontwikkeling? Heb je lef én ben je op zoek naar antwoorden op vragen die belangrijk voor je zijn? Neem dan direct contact met ons op voor het plannen van een kennismaking.