Skip to main content

Maak werk van je keuzes je toekomst je loopbaan je leven

Een uitdagend programma dat jou helpt richting te geven aan je leven. Om vanuit positiviteit, vertrouwen en kracht te gaan voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo kan jij het beste uit jezelf te halen.

Ons programma is voor jou als je ...

 • je eigen talenten, waarden, essentie en streven verder wilt ontdekken.
 • het heft in eigen handen wilt nemen, zodat je je doelen en dromen kunt waarmaken.
 • een carrièreswitch wilt maken of toe bent aan een nieuwe baan.
 • helderheid zoekt in je loopbaanontwikkeling.
 • wilt ontdekken welke rol werk in jouw leven mag spelen.
 • op een kruispunt staat in je leven en twijfelt over de volgende stap.
 • letterlijk en figuurlijk in beweging wilt komen en wilt leren hoe je je inzichten kunt omzetten in actie.
Dit ben ik

Deelnemers geven Gump een

8,9

/10

Wil jij werk maken van leven?

“Ik wil mezelf ontwikkelen. Ik wil groeien. Ik zoek een nieuwe uitdaging in mijn werk. Maar hoe?” Welke vraag jou ook bezighoudt, Gump helpt jou in beweging te komen en antwoorden te vinden.

Het vergt aandacht, energie en moed om opnieuw koers te bepalen en echte levenskeuzes te maken. In ons programma ga je op zoek naar antwoorden op vragen en thema’s die belangrijk voor je zijn. In je werk, je leven en je toekomst.

We geven je handvatten om te ontdekken wat écht bij je past, en zo de juiste richting te bepalen. Om bewuste keuzes te maken. Met Gump maak jij werk van je leven.

Geen kant-en-klaar stappenplan dus—we helpen je het heft in eigen handen te nemen. Om zelf te beslissen hoe jij jouw tijd, energie en talent wilt inzetten. En daar concrete acties aan te verbinden, zodat het niet alleen blijft bij een mooi verhaal. Zo zet je effectief en vol overtuiging de volgende stap.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

In het Gump voor jou-programma ga je op reis. Ontdekken wie je bent, waar je heen wilt, wat je overtuigingen zijn en hoe je je dromen en ambities kunt waarmaken.

We vinden binnenin antwoorden door naar buiten te gaan. Eropuit, de natuur in! Met een groep van 8-10 deelnemers lopen we in 2 of 3 dagen een deel van het Pieterpad. Natuur en beweging geven energie, inspiratie en nieuwe inzichten. We combineren comfort met confrontatie—omdat groei vaak in de grenzen te vinden is.

Geen zorgen: een normale lichamelijke conditie is voldoende om aan het programma mee te doen. Het fysieke aspect is namelijk geen doel op zich, maar een middel om uit je dagelijkse routine te stappen.

Ben je nieuwsgierig, heb je lef en wil je gaan ontdekken? Neem contact met ons op voor het plannen van een vrijblijvende afspraak. Zo kunnen wij je helpen bepalen of Gump op dit moment de juiste keuze voor jou is.

Maak werk van leven.

Ik wil mezelf ontwikkelen

Een
nieuwe
richting
inslaan

De Gump-beloften

Persoonlijke
aandacht

Ons programma gaat over jou. Over wie jij bent, in alle facetten. Onze begeleiding sluit daarop aan en is direct en persoonlijk. We werken altijd in kleine groepen, zodat er veel ruimte is om af te stemmen op ieders unieke behoeften.

Plezier &
positiviteit

Wij kijken niet naar wat er mist—we richten ons op wat er wél is. In onze overtuiging werkt persoonlijke groei en ontwikkeling vooral als het proces leuk is en energie geeft. Daarom creëren we veel momenten waarop je mag leren, lachen en experimenteren. Er is geen goed of fout.

Samen
op pad

Jij kunt veel leren van anderen én anderen kunnen veel leren van jou. Daarom gaan we met elkaar de natuur in, om letterlijk en figuurlijk stappen te zetten. We maken het programma met elkaar. Jij gaat zelf aan de slag met onderzoeken, experimenteren en nieuwe mogelijkheden ontdekken. Wij begeleiden jouw proces, geven voorzetjes, stellen vragen en houden je een spiegel voor.

Uitdaging &
groei

Ons programma vraagt het uiterste van jou. Van ons overigens ook. We werken vanuit de kracht van reflectie en ervaring, niet vanuit kant-en-klare oplossingen. Een break van de dagelijkse routine geeft energie, inspiratie en nieuwe inzichten. We combineren comfort met confrontatie—omdat groei vaak in de grenzen te vinden is.

Niet goed,
geld terug

Wij helpen je om de volgende stap in je (werkende) leven te zetten. Dat doen we met veel zorg, kennis en aandacht voor jou als uniek persoon. Mocht het programma toch niet voldoen aan je wensen, laat het ons weten. Dan krijg je je investering terug.

Ons programma

Gump helpt jou om vanuit je unieke kracht je leven te leiden. Om te bepalen wat voor jou belangrijk is. Zo kun je je tijd, energie en talent effectief inzetten om je doelen en dromen te bereiken.

Ons programma bestaat uit verschillende etappes. Hieronder vind je alle informatie.

Programma 'Gump voor jou'

Mijn Manifest

Deze eerste etappe draait om het vormgeven van jouw Persoonlijk Manifest. Dit is je kompas en geeft jou richting. Na afloop weet je welke talenten jouw kracht vormen, wat je echt belangrijk vindt in het leven en welke concrete doelen je in de (nabije) toekomst wilt bereiken.

Mijn Manifest bestaat uit vier elementen

 • Talenten: Waar blink ik in uit? Waar krijg ik energie van?
 • Waarden: Waar sta ik voor? Wat vind ik belangrijk?
 • Essentie: Wat geeft m’n leven zin? Waarom besta ik?
 • Streven: Wat wil ik bereiken? Welke moedige doelen heb ik?

Dit gaan we doen

 • 3 dagen wandelen op het Pieterpad (incl. 2 overnachtingen). Met beweging en de natuur als inspiratiebronnen geven we vorm aan jouw Persoonlijk Manifest. In verschillende oefeningen gaan we aan de slag met alle vier elementen van het kompas.
 • 1-op-1 coachingssessie. We zoomen verder in op jouw unieke situatie en scherpen jouw doelstelling aan.
 • Samen blikken we terug op behaalde successen en kijken we vooruit naar de volgende stap.

Geen zorgen—dit is geen survivaltocht. Een normale lichamelijke conditie is voldoende om aan het programma mee te doen. Het fysieke aspect is namelijk geen doel op zich, maar een middel om uit je dagelijkse routine te stappen.

Investering in jezelf: €2.500,-

* Inclusief 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner en ons werkboek.
** Excl. btw
*** Mocht je de investering privé doen (het programma wordt niet vanuit je werkgever vergoed) neem dan even contact met ons. In dat geval vragen we een andere investering.

Behoefte aan extra verdieping? Zie Etappe 2.

Budgettip: Veel werkgevers bieden de kans om programma’s voor professionele/persoonlijke ontwikkeling te vergoeden vanuit het (persoonlijk) leerbudget. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden. Hulp nodig bij het maken van een business case? Laat het ons weten.

De Verdieping (optioneel)

Etappe 2 is een optioneel vervolg op Etappe 1. Een extra zetje in de rug. De kans om jouw Persoonlijk Manifest verder tot leven te brengen.

Hoe ontwikkel ik een krachtige mindset om mijn plannen waar te maken? Die vraag staat in deze etappe centraal. Je krijgt inzicht in welke overtuigingen jou helpen of juist belemmeren in het bereiken van jouw doelen. Ook ga je aan de slag met het maken van een short term-actieplan én een concrete strategie voor de komende maanden.

Dit gaan we doen

 • 2,5 dag wandelen op het Pieterpad (incl. 2 overnachtingen). We zoeken opnieuw de natuur op, waar jij aan de slag gaat met Jouw Mindset en Jouw Strategie. Welke mindset heb je nodig om jouw dromen waar te maken en welke stappen ga je zetten om je doelen te bereiken?
 • 1-op-1 coachingsessie. We zoomen verder in op jouw unieke situatie en scherpen jouw doelstelling aan.

Geen zorgen—dit is geen survivaltocht. Een normale lichamelijke conditie is voldoende om aan het programma mee te doen. Het fysieke aspect is namelijk geen doel op zich, maar een middel om uit je dagelijkse routine te stappen.

Investering in jezelf: €2.200,-

* Inclusief 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner en een werkboek met oefeningen en reflecties.
** Excl. btw

Deze etappe is een optioneel vervolg op Etappe 1. Je kunt Etappe 2 daarom alleen volgen nadat je Etappe 1 hebt afgerond.

Budgettip: Veel werkgevers bieden de kans om programma’s voor professionele/persoonlijke ontwikkeling te vergoeden vanuit het (persoonlijk) leerbudget. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden. Hulp nodig bij het maken van een business case? Laat het ons weten.

Startdata

Lichting maart 2024

Onderdeel
Datum
Etappe Pieterpad
12 - 14 maart
Coachsessie
Onderling in te plannen
Verdiepingsprogramma (optioneel)
Nog in te plannen
Terugkomdag
Onderling in te plannen

Lichting september 2023

Onderdeel
Datum
Etappe Pieterpad
12 - 14 september
Coachsessie
Nog in te plannen
Verdiepingsprogramma (optioneel)
Nog in te plannen
Terugkomdag
Nog in te plannen

Gump-ervaringen

Meer weten?

Vraag de brochure aan

Geen zorgen, we zullen je niet overladen met mailtjes—dat is niet Gump-stijl. Wel sturen we je over 10 dagen een bericht om te checken of je nog vragen voor ons hebt. Gewoon als een reminder.

Verder kennismaken?

We leren je graag beter kennen, zodat we je kunnen helpen beslissen of ons programma de juiste stap is voor jou. Neem contact met ons op: je kunt ons bereiken via een appje, mailtje of telefoontje.

Wil je liever door ons gebeld worden? Laat hier je gegevens achter