Skip to main content

Wij zijn Gump

Gump neemt je mee op pad. Op zoek naar antwoorden op vragen die belangrijk voor je zijn.

Gump spoort je aan, jij spant je in
Niet met een kant-en-klaar stappenplan, maar met een route naar eigen regie. Over tijd, energie en talent. Over wie je bent en waar je naar toe wilt. Gump geeft richting. Daarin zijn we vastberaden én relativerend. En bovenal zijn we goed gezelschap, vinden wij.

Positief en tot de kern
Gump hecht waarde aan plezier. De ervaring leert dat persoonlijke ontwikkeling nu eenmaal beter werkt bij positieve energie en een beetje lol. We gaan een stevig gesprek of lastige emoties uiteraard niet uit de weg, maar we zorgen er ook voor dat je aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis gaat. Inclusief een flinke lijst nieuwe ervaringen en concrete acties. Om op het gebied van persoonlijke ontwikkeling alles eruit te halen wat erin zit. Want dat is het waard.

Gump is opgericht door Jan Jaap vanuit de wens om een platform te ontwikkelen gericht op menselijke groei en organisatieontwikkeling. Als team zijn we allemaal gecommitteerd aan Gump en hebben daarnaast ook allemaal onze eigen onderneming.

The Gump Way:

  • Niet helpen – wel versterken.
  • Niet nonchalant – wel relativerend.
  • Niet troostend – wel betrokken.
  • Geen beproeving – wel een beleving.

Maak werk van leven.

Team Gump bestaat uit...

Jan-Jaap Lukas

Meters maken. Daar ga ik voor. Buiten het werk als hardloper en tijdens de Gump programma’s als aanjager voor onze deelnemers. Wat je beweegredenen ook zijn, als je maar in beweging komt. Zonder beweging is het veel lastiger sturen. Toch weet ik als geen ander dat je vaak juist eerst stil moet staan om een nieuwe richting te kiezen en dan pas weer echt kunt versnellen. Sterker nog: van mijn kinderen leerde ik dat je voor de grootste sprongen vooruit niet per se van je plaats hoeft te komen. They move me more, than I could ever move them.

Heb je een nieuwe richting nodig of wil je versneld in beweging komen op je nieuwe koers, dan sta ik er voor je. Weer of geen weer. Ik ben Gump.

Astrid van den Oetelaar

Keuzes maken. Vanuit een ander perspectief. Een nieuwe blik op jezelf, anderen, succes, werk, je leven. Daarvoor kun je altijd bij me aankloppen!

In onze Gump-programma’s stimuleer en help ik je om opnieuw of anders te kijken naar dingen die belangrijk voor je zijn en hoe je daar mee om gaat. Daaruit ontstaan als vanzelf nieuwe inzichten en spannende mogelijkheden.

Heb jij behoefte aan iemand aan je zijde die vanuit oprechte interesse jouw blik helpt verruimen? Ik verken graag nieuwe paden met je. Ik ben Gump.

Anouk Soetens

Ruimte maken. Iedere dag weer. In mijn geest voor nieuwe perspectieven, focus en helderheid. Door de stilte op te zoeken, een goed gesprek aan te gaan of nieuwe kennis op te doen. En ik maak letterlijk ruimte in mijn lichaam, op de yoga mat, om te onderzoeken en te verdiepen. Oftewel, ruimte maken om te groeien.

Het verlangen naar verdieping, helderheid en groei zie ik ook in mijn werk terug. Mijn fascinatie voor wat de mens drijft is groot. Ik wil bloot leggen wat er onder de oppervlakte ligt. Altijd met als doel om mensen en organisaties te laten groeien.

Ik doe dit het liefst door het samenbrengen van uitersten; Stilte en beweging. Intuïtie en verstand. Verdieping en daadkracht. Warmte en scherpzinnigheid. Kortom, ik maak ruimte voor alles wat er al aanwezig is. Ik ben Gump.

Matthijs Loop

Zin maken. Of liever nog, zin geven. We geven ons leven zin. Dat is voor mij niet vanzelfsprekend. Het onderzoek vormt een rode draad door mijn leven. Van zinloos naar zinvol. Bewust worden van de zin in mezelf en de wereld om me heen. Bewust zijn. Dat geeft vertrouwen, rust en kracht. Het is allemaal niet voor niets. Er is iets. Vraag me niet wat het is, het laat zich niet in woorden vatten. Of eigenlijk… doe toch maar wel, want dat leidt vaak tot de mooiste gesprekken.

Word je wel eens geraakt door het besef ‘verdorie ik leef!’ en pink je dan een traan weg van gelukzaligheid? Ik wel. Mooie momenten zijn dat.

Heb je zin? Of zullen we die samen maken? Niets hoogdravends hoor, ik ben gewoon benieuwd wat jou bezielt. Ik ben Gump.

Margot Bouten

Waar maken. Ik ontzorg en organiseer. Zowel in mijn werk als daarbuiten geniet ik ervan om tijd en aandacht aan mensen te geven, oprecht samen te zijn en herinneringen te maken. Binnen het team neem ik graag werk uit handen, zodat jij je volledig kan richten op jouw pad. Ik geniet ervan om achter de schermen te werken, om te regelen, maar vooral om te helpen waar nodig. Persoonlijke aandacht staat daarin voor mij centraal, net dat stapje extra doen om te verrassen en iemand écht te ontzorgen. Je mag me alles vragen. Ik ben Gump.

Tymon Geul

Plezier maken. Het liefst samen natuurlijk. Niet vluchtig op zoek naar genot, maar het leven vieren zoals het is. In het dagelijkse leven maak ik plezier door sport, spel en dans. Een marathon, padel wedstrijd of silent disco. Daar mag je mij wel voor wakker maken.

Ik maak plezier in mijn werk als er energie vrij komt. Het verhogen van de energie in hoofd, hart, lichaam en geest. Je wilt het ervaren. Om daar te komen gaan we ontdekken wie jij in essentie bent en waar jij echt gelukkig van wordt. Spelenderwijs nodig ik je uit om in beweging te komen. Spelend worden we wijs. Ik ben Gump.

What about Forrest Gump?

Het is een prachtige film. Wat ons erin grijpt:
Gedreven kiezen + in actie komen = onverwachte ervaringen.

Dat is werk maken van leven.

Benieuwd wat Gump voor jou kan betekenen? Maak kennis!