Skip to main content

Dit programma is voor mensen die ...

 • Willen werken aan persoonlijk leiderschap
 • Uit het leven willen halen wat erin zit
 • Op een kruispunt staan en de nieuwe richting niet helder hebben
 • De rol van werk in het leven tegen het licht willen houden
 • Genoodzaakt zijn een andere baan te vinden
Maak kennis!

Wil jij werk maken van je leven?

Is het tijd om een andere richting in te slaan? Ben je toe aan een volgende stap? Heb je het idee dat er meer in het leven zit? Gump helpt je op het gebied van persoonlijke ontwikkeling!

Het vergt aandacht, energie en moed om opnieuw koers te bepalen en echte levenskeuzes te maken. In ons programma ga je op zoek naar antwoorden op vragen en thema’s die belangrijk voor je zijn. In je werk, je leven en je toekomst. We geven je handvatten om de juiste richting te bepalen. Om bewuste keuzes te maken. Gump maakt werk van leven.

Geen kant-en-klaar stappenplan dus, we helpen je om regie te nemen. Over jouw tijd, energie en talent. Zodat je met overtuiging de volgende stap in je (werkzame) leven kan zetten. En het blijft niet alleen bij een mooi verhaal, ook concretisering en actie zijn belangrijke programmaonderdelen.

De Gump beloften

Persoonlijke aandacht

De programma’s persoonlijke ontwikkeling gaan over jou. Over wie jij bent, in alle facetten. Onze begeleiding sluit daarop aan en is direct en persoonlijk. Daarom starten onze persoonlijke ontwikkeling programma’s altijd met een persoonlijk gesprek. Vervolgens bepalen we samen welke training persoonlijke ontwikkeling bij jou past.

Positieve energie en fun

We kijken naar wat er wel is. In onze overtuiging werkt persoonlijke ontwikkeling vooral als het leuk is en energie geeft. Daarom creëren we vooral momenten waarop je mag leren, lachen en experimenteren. Er is geen goed of fout.

Niet goed, geld terug

Wij helpen je om de volgende stap in je (werkende) leven te zetten. Mocht het programma persoonlijke ontwikkeling toch niet voldoen aan je wensen: geef het aan en je krijgt je investering terug.

Geven en nemen

Jij kan veel leren van anderen én anderen kunnen veel leren van jou. We maken onze programma’s met elkaar. Dit betekent dat jij zelf aan de slag gaat; onderzoeken, vragen stellen en nieuwe mogelijkheden ontdekken. Wij begeleiden jouw proces, geven voorzetjes en stellen vragen. We bieden een ander perspectief en waar nodig een spiegel.

Uitdaging

Onze programma’s vragen het uiterste van jou. Van ons overigens ook. We werken vanuit de kracht van vragen en ervaring, niet vanuit kant-en-klare oplossingen. Dat leidt tot oneindig veel mooie momenten, maar is ook bij vlagen confronterend.

Op reis:

In het Gump voor jou programma onderzoek je wie je bent, waar je heen wilt, wat je overtuigingen zijn en hoe je je dromen en ambities waar kan maken.

Tijdens deze reis gaan we er op uit, de natuur in! In een groep van 8-10 deelnemers lopen we een deel van het Pieterpad. Natuur en beweging zijn vaak belangrijke inspiratie- en energiebronnen. Daarbij bieden we comfort én confrontatie – omdat groei vaak in de grenzen te vinden is.

Je kunt aan het programma mee doen met een normale lichamelijke conditie. Het fysieke aspect is namelijk geen doel op zich, maar een middel om los te komen van je dagelijkse routine.

Ben je nieuwsgierig, heb je lef en wil je gaan ontdekken? Neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak.

Maak werk van leven.

Een
nieuwe
richting
inslaan

Persoonlijke Ontwikkeling - Gump Etappe Programma

De Gump voor jou etappes

Onze Gump voor jou etappes staan in het teken van persoonlijk leiderschap. Zij helpen jou meer regie te nemen over je tijd, energie en talent. Zodat jij werk kan maken van je leven. Hieronder vind je alle informatie over onze etappes.

Mijn Manifest

Het programma staat in het teken van het vormgeven van jouw Persoonlijke Manifest. Hierna weet je welke talenten en vaardigheden je kan benutten, wat je echt belangrijk vindt in het leven en welke concrete doelen je hebt richting de toekomst.

Mijn Manifest bestaat uit vier elementen:
 • Talenten : Waar blink ik in uit? Waar krijg ik energie van?
 • Waarden: Waar sta ik voor? Wat vind ik belangrijk?
 • Essentie: Wat geeft m’n leven zin? Waarom besta ik?
 • Streven : Wat wil ik bereiken? Welke moedige doelen heb ik?
Het programma bestaat uit:
 • 3-dagen Pieterpad (incl. 2 overnachtingen): Het vormgeven van jouw Persoonlijke Manifest
 • 1-op-1 coachingssessie: om te verdiepen op jouw situatie en het scherpstellen van jouw doelstelling
 • Terugkomdag: samen terugkijken op behaalde successen en vooruitkijken naar de volgende stap.

Investering in jezelf: €2.500,-

*Excl. BTW
*
Incl. 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner en een werkboek met oefeningen en reflecties.

Optioneel bieden wij een verdiepingsprogramma aan tussen de coachingsessie en de terugkomdag. Zie hiernaast meer informatie daarover.

Budget TIP: Veel werkgevers bieden de kans om programma’s voor persoonlijke/professionele ontwikkeling te vergoeden vanuit het (persoonlijk) leerbudget. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden. Hulp nodig bij het maken van een business case? Laat het ons weten.

De Verdieping (optioneel)

Hoe ontwikkel ik een krachtige mindset om mijn plannen waar te maken?

Voor wie verder wil verdiepen bieden wij dit vervolgprogramma aan. Tijdens deze verdiepende etappe krijg je de kans om jouw Persoonlijke Manifest verder tot leven te brengen. Je krijgt inzicht in welke overtuigingen jou helpen of juist belemmeren in het bereiken van jouw doelen. Verder ga je aan de slag met het maken van een korte termijn actieplan en een concrete strategie voor de komende jaren.

Het programma bestaat uit:
 • 2,5 dag Pieterpad (incl. 2 overnachtingen), waarbij je aan de slag gaat met Jouw Mindset (welke mindset heb je nodig om jouw dromen waar te maken?) en Jouw Strategie (bepaal je strategie en maak een gericht plan. Wat heb je te doen nu, en richting de toekomst?)
 • 1-op-1 coachingsessie: verdieping op jouw situatie en scherpstellen op jouw doelstelling

Investering in jezelf: €2.200,-

*Excl. BTW
*
Incl. 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner en een werkboek met oefeningen en reflecties.

Deze etappe is een vervolg op etappe 1: Mijn Manifest. Voor deelnemers die gaan voor verdieping.

Budget TIP: Veel werkgevers bieden de kans om programma’s voor persoonlijke/professionele ontwikkeling te vergoeden vanuit het (persoonlijk) leerbudget. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden. Hulp nodig bij het maken van een business case? Laat het ons weten.

Vraag de brochure aan!

Startdata Gump voor jou

Werkgroepen:

Wij zijn een groep ervaren en bevlogen begeleiders die graag met jou op pad gaan. Outdoor en in-touch. We werken altijd met kleine persoonlijke groepen die bestaan uit maximaal 10 personen. Daarnaast wordt je onderdeel van de Gump community voor verdere inspiratie en vergroten van je netwerk.

Maak een afspraak!

Lichting maart 2023

Onderdeel
Datum
Etappe Pieterpad
14 - 16 maart
Coachsessie
Nog in te plannen
Verdiepingsprogramma (optioneel)
Nog in te plannen
Terugkomdag
Nog in te plannen
Etappe 1: Mijn Manifest
€ 2.500,- excl. btw
Dit is inclusief:
 • 3-dagen Pieterpad (incl. 2 overnachtingen): Het vormgeven van jouw Persoonlijke Manifest
 • 1-op-1 coachingssessie: om te verdiepen op jouw situatie en het scherpstellen van jouw doelstelling
 • Terugkomdag: samen terugkijken op behaalde successen en vooruitkijken naar de volgende stap.
Meer informatie
COVID-19:

De RIVM corona-maatregelen zijn leidend in het ontwerp van het programma; 1,5 meter afstand houden, overnachten in een 1-persoonskamer en veelal werken in de buitenlucht. Mocht de horeca niet open zijn dan wordt het programma verplaatst naar de eerstvolgende datum.

Een expeditie, geen survivaltocht!

We gebruiken de natuur, het buiten zijn en wandelen als middel om te komen tot extra verdieping, inspiratie en nieuwe inzichten. Het fysieke aspect is geen doel op zich. Tijdens de expedities word je zoveel mogelijk ver- en ontzorgd. Je kunt aan het programma mee doen met een normale lichamelijke conditie. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Gump ervaringen..

Heb je interesse in het met Gump naar buiten programma?

De brochure aanvragen?

We gaan je in elk geval niet spammen op je e-mailadres, dat is niet Gump-stijl. Wel zullen we je over 10 dagen een mailtje sturen om te vragen of je nog vragen voor ons hebt. Gewoon als een reminder.

Wil je kennis met ons maken?

Onze stijl is om eerst contact te maken om elkaar te leren kennen. Daarna kun jij een goede beslissing nemen of dit programma voor jouw de juiste stap is. Je kan ons bereiken met een appje, mailtje of telefoontje.

Wil je dat we jou bellen? Laat dan je gegevens achter